Metode de Plată

Metode de Plată

 

Metode de Plată

Pentru comenzile plasate iti asiguram urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata la livrare (Ramburs Curier)
  • Transfer Bancar sau Ordin de Plata
  • Card de Credit sau Debit
  • Numerar in Showroom

 

Plata la livrare (Ramburs Curier)

Se realizeaza doar la livrarea comenzilor prin curierat la comenzi cu valoare de maxim 5000 Lei. Atunci cand produsele sunt livrate la adresa solicitata, plata coletului se face integral prin numerar la agentul firmei de curierat.

 

Plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plata

Se realizeaza inainte de livrarea produselor si se efectuează pe baza unei facturi emise de koja.com aferente comenzii lansate, iar livrarea se va face în urma confirmarii de plata.

 

Prin aceasta optiune, clientii pot achita comenzile in contul bancar SC KOJA TEXTIL SRL, BANCA TRANSILVANIA (cod IBAN: RO27BTRLRONCRT0CJ2909401).

In formularul de plata se completeaza numarul comenzii in dreptul campului “Detalii Plata/Explicatii”.

 

Plata prin Card de Credit sau Debit

Plateste online cu cardul bancar si beneficiezi de cea mai simpla si rapida metoda de plata! Tranzactia este efectuata in siguranta cu ajutorul platformei Mobile Pay, cardurile eligibile fiind VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

 

In cazul produselor returnate, suma comenzii iti este restituita direct pe card, in maximum 24 de ore de la receptia returului in depozitul KOJA.

 

Plata Numerar in Showroom

Plata se efectueaza in lei, integral la ridicarea comenzii, daca alegi ridicarea personala din showroom. Adresa e: Iași, str. Garabet Ibraileanu 8A.