Îngrijirea Pielii

La Koja Concept, apreciem arta detaliului. Tocmai de aceea, fiecare produs pe care il cream este meticulos lucrat manual, conferind fiecarui articol o unicitate speciala. Gentele noastre sunt confectionate din piele de cea mai inalta calitate, o piele care are nevoie de o ingrijire pentru a-si pastra frumusetea si rezistenta.
Suntem mandri de faptul ca multe dintre gentile noastre sunt pictate manual cu modele si desene complexe, fiecare piesa devenind astfel cu adevarat unica. Utilizam de asemenea finisaje speciale si balsamuri pentru a asigura durabilitatea culorilor. Cu toate acestea, este esential sa fim precauti si sa evitam aplicarea pe piele a oricaror substante corozive, cum ar fi alcoolul, pentru a preveni orice deteriorare.
Iata cateva sfaturi pentru ingrijirea gentii tale Koja Concept:
● Pentru a curata pielea, utilizeaza o carpa delicata de bumbac, uscata sau usor umezita. Evita umidificarea excesiva a produsului si asigura-te ca il usuci complet.
● Nu expune produsul la intemperii, umiditate sau caldura excesiva, acestea putand deteriora iremediabil pielea. Daca esti surprinsa de vremea rea, sterge imediat geanta cu o carpa uscata si las-o sa se usuce la temperatura camerei, departe de orice surse de caldura.
● Pentru a prelungi durata de viata a gentii, pastreaza-o in sacul de protectie din material textil si evita sa transporti obiecte extrem de grele.
● Nu utiliza substante chimice precum solventi, solutii de indepartare a ojei sau benzina pentru a curata sau a conserva pielea.
● Inainte ca pielea sa intre in contact cu tesaturi de culoare deschisa, sterge-o cu o carpa de bumbac uscata.
● Finisajele metalice de pe geanta ta pot suferi zgarieturi, se pot decolora sau pot pali in urma utilizarii repetate.
Imbunatateste-ti stilul cu Koja Concept si bucura-te de gentile noastre din piele de inalta calitate, lucrate manual, la fel de unice si speciale ca si tine.
Pentru a prelungi durata de viata a pieselor sale, Koja ofera un serviciu de reparare contra cost:
click aici sau contactati-ne la adresa: kojaconcept@gmail.com.