Despre noi…

Brandul Koja este o lume de texturi intricate si complexitate fascinanta.

Aceasta lume are darul de a se adapta si transforma pentru a acomoda noi colectii, noi categorii de produse si viziunea creativa in continua schimbare a fondatoarei noastre, Lilia Dorofte. Ea a pus bazele brandului in 2017, in Iasi, Romania.

Principiul central al designului nostru este acela de a impinge limitele potentialului sculptural si textural al pielii, armonizand femininul cu masculinul pana cand acestea se unesc intr-un tot indivizibil. Acest proces creeaza o simbioza de fluiditate, adaptabilitate si diversitate, facand ca gentile noastre sa fie compatibile cu stilul unic si perspectiva fiecarui individ. De la rucsacuri solide cu buzunare aplicate, la genti de mana create din cea mai fina piele pentru o moliciune fara precedent, fiecare geanta este oglinda personalitatii purtatorului ei, adaugand o pata de individualitate si personalitate fiecarei tinute.

Consideram ca o geanta nu ar trebui doar sa fascineze prin estetica sa, ci sa ofere si functionalitate, intr-o eleganta simbioza de frumusete si utilitate. Accentul nostru pe forma si functie garanteaza faptul ca gentile noastre nu sunt doar accesorii la moda, ci adevarate opere de arta care expun talentele unice ale artizanilor nostri. Fiecare geanta este meticulos lucrat manual si pictata in Romania, utilizand doar cele mai bune materiale obtinute local. Ca o afacere autohtona, ne angajam sa sustinem comunitatea noastra de artizani priceputi si sa protejam traditia prelucrarii pielii.

Pe langa dedicarea noastra pentru calitate si meșteșug, credem ca o geanta ar trebui sa inspire si sa completeze individualitatea fiecaruia. Este vital sa-ti pastrezi spiritul liber si sa imbratisezi imperfectiunile, descoperind frumusetea in locuri neasteptate. Prin promovarea autoexprimarii si oferirea unei game variate de stiluri ce se potrivesc perspectivei unice a fiecarui individ, gentile noastre devin mai mult decat accesorii – ele se transforma in unelte de autodescoperire si celebrare.
La Koja, ne mandrim sa deschidem noi orizonturi pentru posibilitatile sculpturale si texturale ale pielii si sa cream genti care iti permit sa iti exprimi stilul si personalitatea unica.

Fii aproape de noi : Urmărește evoluția Brandului Koja